Werken bij
Educared

Word jij net als wij blij van het ontwikkelen van mooie (leer)oplossingen waar de werkplek centraal staat? Een werkplek die staat in het uitdagende zorglandschap van de care? Maak dan kennis met ons gezellige, creatieve en nuchtere team en wie weet maken we binnenkort samen oplossingen die net even wat anders zijn.

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar we staan altijd open voor een leuk gesprek! Je weet nooit wat het brengt. Neem gerust contact op met Marieke of Evelien voor een (digitale) kop koffie of thee.

Laat je inspireren door…

wellicht jouw aankomende collega’s. Zoals onze onderwijskundigen, opleidingskundigen, instructional designers, specialisten werkplekleren en docenten. En dan hebben we het nog niets eens over de collega’s die zorgen voor uitstekende projectco√∂rdinatie, het opleidingsmanagement en de marketing & sales. Wat ons verbindt? De drijfveer om buiten gebaande paden te denken, zodat we leren en ontwikkelen in de zorg nog beter laten aansluiten bij de behoeften van de medewerker en zorgorganisatie.

 

Ontmoet het team

 

Wij zijn op zoek naar
nieuwe collega's