Creatieve stagiaires of afstudeerder gezocht

Studeer jij Creative Business en ben jij op zoek naar een leuke stage of een afstudeeropdracht? Bij Educared zoeken we geregeld creatieve studenten die ons helpen bij het ontwikkelen van educatieve oplossingen (denk aan e-learning, microlearning of leerinterventies op de werkplek) of bij het ontwikkelen van promotiemateriaal over de diensten van Educared. Denk aan video’s, magazines, folders, uitnodigingen, socialmediaberichten of infographics. Je moet goed overweg kunnen met Adobe Creative Cloud en goed kunnen schrijven.

Vind jij het leuk om:

  • (Digitale) leeroplossingen te ontwikkelen
  • Grafische creaties te maken
  • Doelgerichte teksten te schrijven

Maak dan eens kennis met ons en dan kijken we samen wat mogelijk is en waar jij de focus op wilt leggen.

Startdatum: in overleg

Over Educared

Educared helpt zorginstellingen met het leren en ontwikkelen van medewerkers. Dit doen wij door het maken van creatieve leeroplossingen (denk aan het inzetten van e-learning, gamification, video etc.), het aanbieden van erkende mbo-zorgopleidingen en met een interactief leerplatform Buddie waar medewerkers terecht kunnen voor vakinhoudelijke kennis en hun persoonlijke portfolio. Met onze visie Slimmer leren zorgen wij ervoor dat in alles wat we doen de dagelijkse werkpraktijk van de zorgmedewerker centraal staat, zodat de medewerker op een laagdrempelige en logische wijze kan leren en ontwikkelen.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Gabrielle Vierhout op telefoonnummer 06-1008 1738. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn voor de opdracht.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraak


Neem contact op