Ervaringen van studenten

Van wie kun je nou beter horen hoe studeren bij Educared is dan van oud-studenten? Van verschillende opleidingen en bijscholingen hebben wij studenten gevraagd hun verhaal te delen om toekomstig studenten te inspireren en van tips te voorzien.

Signaleren & Ondersteunen

In een praktijkopdracht blikt Carmen terug op wat ze leert tijdens de module Signaleren & Ondersteunen en hoe ze dit toepast in de praktijk.

“Ik word er steeds beter in en merk aan mijn cliënt dat ze het als prettig ervaarde dat ik goed luisterde”.

 

Lees de ervaring van Carmen

Helpende Zorg & Welzijn

Aleksandra was onbekend met de Nederlandse taal en had geen ervaring in de gezondheidszorg, maar vertrok 26 jaar geleden vanuit Polen naar Nederland. Hier volgde ze de opleiding Helpende Zorg & Welzijn bij Educared.

“Je bent nooit te oud om te leren, dat heb ik wel bewezen”.

 

Lees de ervaring van Aleksandra

 

Verzorgende-IG

In het voorjaar van 2022 is de opleiding Verzorgende-IG gestart. Trees Müller zat in deze eerste groep en vertelt over haar ervaringen met de opleiding en wat ze zo interessant vind aan de opleiding.

“De opleiding Verzorgende-IG is een unieke kans, die moest ik gewoon pakken”.

 

Lees de ervaring van Trees

 

Mbo-Verpleegkundige

Tijdens de opleiding Mbo-Verpleegkundige spraken we met Merel Feenstra over haar ervaring met de opleiding en hoe ze kennis die ze opdoet direct toepast in de praktijk.

“Ik leer door te werken en ik werk waardoor ik veel leer. Die combinatie is echt perfect”.

 

Lees de ervaring van Merel

 

Mbo-Verpleegkundige

Martha was een van de eerste studenten in de opleiding Mbo-Verpleegkundige. Nu ze geslaagd is vertelt ze graag hoe ze het vond om weer de boeken in te duiken.

“Je leert veel op de werkplek. De afgelopen 1,5 jaar zijn mijn taken meegegroeid en nu werk ik direct als verpleegkundige, het voelt echt af.

 

Lees de ervaring van Martha