Volg een opleiding met het STAP-budget

Je bent van harte welkom bij Educared

De overheid ondersteunt werkenden én werkzoekenden bij het volgen van een opleiding of cursus. Zo stimuleert de overheid mensen bij hun loopbaanontwikkeling. Iedereen kan één keer per jaar het STAP-budget aanvragen ter waarde van €1.000,-. De bijscholingen Helpende plus en Signaleren & Ondersteunen van Educared passen heel goed bij het beschikbare budget.

Onze bijscholingen

De bijscholingen Helpende plus en Signaleren en Ondersteunen vallen geheel of grotendeels binnen het beschikbare STAP-budget. Ze geven je extra kennis en vaardigheden tijdens jouw werkzaamheden in de zorg.

Zo mag je met Helpende plus meer verzorgende handelingen zelfstandig uitvoeren en maakt Signaleren en Ondersteunen je bewust welke signalen er in situaties bij cliënten kunnen ontstaan en hoe je kunt handelen.

➜ In slechts 12 weken behaal jij het certificaat en kun je aan de slag!

 

Helpende Plus

 

Signaleren & Ondersteunen

 

Zorgopleiding met stap budget

Stap budget zorgopleiding

De aanvraag STAP voor STAP

Er zijn enkele tijdsvakken om het budget aan te vragen. Het volgende moment waarop je het STAP-budget kunt aanvragen is dinsdag 28 februari.

1. Kies een bijscholing
2. Meld je aan vóór woensdag 22 februari bij Educared
3. Je ontvangt het aanmeldbewijs van de bijscholing vóór 1 november
4. Vraag 28 februari 10:00 uur het STAP budget aan bij het UWV
5. Wij nemen contact op over de start van de bijscholing

Versterk jezelf met extra kennis en vaardigheden met een bijscholing bij Educared!

Studeren bij Educared

Wij verzorgen zorgopleidingen door heel Nederland. Bij ons vind je kleine klassen, persoonlijke aandacht en veel flexibiliteit, zodat de opleiding zo goed mogelijk bij jouw situatie past. Tijdens jouw bijscholing worden de lessen en begeleiding gegeven door leercoaches met jarenlange ervaring in de zorg. Zij weten wat jij ervaart in de dagelijkse praktijk en kijken waar jij je kunt ontwikkelen. Maar ook het studenten informatiepunt staat voor je klaar, hier kun je terecht met vragen over je inschrijving, lesdagen of toetsen.

Wij hebben bijscholingen verzorgd voor medewerkers van verschillende organisaties. Maar ook als je niet werkzaam bent bij een van deze organisaties, kun je met het STAP-budget een van onze bijscholingen volgen. Iedereen is welkom!

Erkende zorgopleidingen

Wij zijn er voor jou!

Vragen over de opleiding, eventuele startdata of het STAP budget? Het studenten informatiepunt helpt je verder.
Het studenten informatiepunt mailen