Volg een opleiding met het STAP-budget

Dit kan perfect bij Educared!

De overheid ondersteunt werkenden én werkzoekenden bij het volgen van een opleiding of cursus. Zo stimuleert de overheid mensen bij hun loopbaanontwikkeling. Iedereen kan één keer per jaar het STAP-budget aanvragen ter waarde van €1.000,-. De bijscholingen Helpende plus en Signaleren & Begeleiden van Educared passen perfect bij het beschikbare budget.

Onze bijscholingen

De bijscholingen Helpende plus en Signaleren en Begeleiden vallen geheel of grotendeels binnen het beschikbare STAP-budget. Ze geven je extra kennis en vaardigheden tijdens jouw werkzaamheden in de zorg.

Zo mag je met Helpende plus meer verzorgende handelingen zelfstandig uitvoeren en maakt Signaleren en Begeleiden je bewust welke signalen er in situaties bij cliënten kunnen ontstaan en hoe je kunt handelen.

➜ In slechts 12 weken behaal jij het certificaat en kun je aan de slag!

 

Helpende Plus

 

Signaleren & Begeleiden

 

Zorgopleiding met stap budget

Stap budget zorgopleiding

De aanvraag STAP voor STAP

Er zijn enkele tijdsvakken om het budget aan te vragen. Het volgende moment waarop je het STAP-budget kunt aanvragen is maandag 2 januari.

1. Kies een bijscholing
2. Meld je aan vóór vrijdag 23 december bij Educared
3. Je ontvangt het aanmeldbewijs van de bijscholing vóór 1 november
4. Vraag 2 januari 10:00 uur het STAP budget aan bij het UWV
5. Wij nemen contact op over de start van de bijscholing

Versterk jezelf met extra kennis en vaardigheden met een bijscholing bij Educared!

Studeren bij Educared

Wij verzorgen zorgopleidingen door heel Nederland. Bij ons vind je kleine klassen, persoonlijke aandacht en veel flexibiliteit, zodat de opleiding zo goed mogelijk bij jouw situatie past. Tijdens jouw bijscholing worden de lessen en begeleiding gegeven door leercoaches met jarenlange ervaring in de zorg. Zij weten wat jij ervaart in de dagelijkse praktijk en kijken waar jij je kunt ontwikkelen. Maar ook het studenten informatiepunt staat voor je klaar, hier kun je terecht met vragen over je inschrijving, lesdagen of toetsen.

Wij hebben bijscholingen verzorgd voor medewerkers van verschillende organisaties. Maar ook als je niet werkzaam bent bij een van deze organisaties, kun je met het STAP-budget een van onze bijscholingen volgen. Iedereen is welkom!

Erkende zorgopleidingen

Wij zijn er voor jou!

Heb je vragen over de opleiding, eventuele startdata, het STAP budget of een andere vraag?
Het studenten informatiepunt helpt je verder.

studentenadministratie@educared.nl
088-203 39 99Het studenten informatiepunt mailen