Wil jij doorgroeien in de zorg?

Volg een zorgopleiding bij Educared!

Werk je in de zorg en wil je graag meer verantwoordelijkheden of gespecialiseerde taken doen? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande opleidingen of opleidingstrajecten.

Het onderwijs van Educared draait om jou. Dat betekent dat jij zelf bepaalt wat, wanneer en hoe jij studeert. Dat doe je zoveel mogelijk tijdens jouw werk. Op die manier zorg je ervoor dat de combinatie werken en leren te doen blijft én dat de opleiding echt aansluit op jouw (leer)behoeften. Welke opleiding of opleidingstraject uit het rijtje spreekt jou aan?

Erkende mbo-opleidingen

Opleidingstrajecten

Kleinschalig en flexibel

Educared Erkend Opleiden is een kleinschalige onderwijsinstelling met een aantal zorgopleidingen. Wij werken hoofdzakelijk voor zorgorganisaties die haar medewerkers wil laten doorgroeien binnen de zorg. Wij zijn flexibel voor zorgorganisaties en studenten omdat we op diverse momenten in het jaar voor verschillende opleidingen kunnen starten met een groep studenten. Waar mogelijk houden we rekening met specifieke wensen en behoeften rondom leren en ontwikkelen van de zorgorganisatie. Zo zorgen we dat de opleiding goed aansluit bij de praktijk.

De rol van de leercoach

Bij Educared stemmen we het onderwijs af op jou. Daarvoor zetten wij onze leercoaches in. Samen met de leercoach kijk je naar jouw kennis, kunde en ervaring en bepaal je samen waar jouw ontwikkelmogelijkheden liggen. We kijken wat jij al weet en kan en waar je tijdens de opleiding dus minder aandacht aan hoeft te geven. De leercoach is jouw aanspreekpunt voor de lessen, stage-opdrachten en huiswerkopdrachten.

Van de start van de opleiding tot de diploma uitreiking staat de leercoach klaar om jou te helpen. 

De studentenadministratie

Voorafgaand en tijdens de opleiding staat ook de studentenadministratie voor je klaar. Stel je vragen over het aanmelden, lesdagen, het examendossier en meer. De kleinschaligheid van onze opleidingen zorgt dat je ook bij de studentenadministratie een persoonlijke benadering ervaart.

Ons onderwijsprogramma

De opleidingen bij Educared zijn versnelde opleidingen. Je kunt in slechts 6 t/m 18 maanden een volledige opleiding afronden met een landelijk erkend diploma. De duur van het onderwijsprogramma kan per student enigszins verschillen. Dit is afhankelijk van eventuele vrijstellingen én je kunt zelf bepalen of je klaar bent voor een examen en deze maken. Naast een verkorte opleiding bieden we ook opleidingstrajecten aan welke je afsluit met een certificaat. Deze opleidingstrajecten duren ± 10 weken.

Fysieke en digitale lessen

Onze opleidingen worden verspreid door Nederland gegeven. Door een slimme combinatie tussen digitale en fysieke bijeenkomsten is het volgen van een opleiding uitstekend mogelijk, ook wanneer je verder van de fysieke locatie woont. Als studenten heb je om de twee weken les (digitaal of fysiek), daarnaast wordt nog een aantal uur per week aan zelfstudie verwacht. Ook zal je een aantal uur ervaring moeten opdoen in een praktijksituatie. Ook zijn theorie examens vaak digitaal te maken.

Erkend diploma

Het onderwijs dat je bij ons, via jouw werkgever, volgt voldoet aan de landelijk en wettelijk vastgestelde eisen. De onderwijsinspectie controleert en rapporteert over onze werkwijze. Rond je een opleiding af, dan ontvang je een landelijk erkend diploma waarmee je kunt doorstuderen bij elke onderwijsinstelling.

Certificaat

Omdat Educared een onbekostigde instelling is mogen wij ook certificeerbare eenheden aanbieden in de vorm van opleidingstrajecten. Deze trajecten sluit je af met een certificaat en kunnen uitstekend aansluiten bij de wensen van een organisatie om specifieke kennis en kunde in huis te halen.

STAP-Budget

De overheid stimuleert het volgen van een opleiding via het STAP-Budget, hierdoor is het mogelijk om als individu een opleiding of opleidingstraject bij ons te volgen. Je sluit aan bij een groep studenten van een organisatie of vormt een groep met meerdere studenten vanuit het STAP-budget.

✔ Al 500+ studenten zijn geslaagd voor een zorgopleiding van Educared.

 

Bekijk de opleidingen

Heb je vragen over onze opleidingen?
Neem vrijblijvend contact met ons opMail de studentenadministratie