PROJECTEN / Leren op maat / Thermometer Dementie

Thermometer Dementie


Wat zijn de kennis- en ontwikkelbehoeftes van je medewerkers? Om het scholingsaanbod beter af te stemmen op de vraag vanuit medewerkers wil Stichting Zorggroep Sint Maarten het kennisniveau en de ontwikkelbehoefte van haar medewerkers ten aanzien van het thema Dementie in kaart brengen.

Vraagstuk: kennisniveau & ontwikkelbehoefte meten

Stichting Zorggroep Sint Maarten wil meten hoe het op individueel-, team-, functie- en organisatieniveau gesteld is met het kennisniveau en de ontwikkelbehoefte van haar medewerkers ten aanzien van het thema Dementie. Door zowel het kennisniveau als de ontwikkelbehoefte uit te vragen over het thema, krijgt Zorggroep Sint Maarten organisatiebreed inzichtelijk wat de wensen en behoeften zijn van hun medewerkers. Met deze inzichten kunnen zij hun scholingsaanbod beter afstemmen op de vraag vanuit medewerkers.

Aanpak

Educared ontwikkelt een digitale dementie-thermometer die op individueel niveau is in te vullen en bestaat uit verschillende rapportageniveaus, waarbij uitkomsten op verschillende niveaus gerapporteerd kunnen worden. Daarnaast levert Educared onderwijskundige expertise voor de ontwikkeling van een vragenset.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraakNeem contact op