PROJECTEN / Leren op maat / Herontwerp e-learning & bijeenkomst

Herontwerp e-learning & bijeenkomst


Twentse Zorgacademie biedt een e-learning aan om kennis te maken met zorgtechnologie. Bovendien is er een verwerkersbijeenkomst na afronding van deze e-learning. TZA wil beide activiteiten moderniseren, zodat het beter aansluit op de doelgroep. Educared gaat aan de slag met het aanbrengen van de juiste structuur en het formuleren van leerdoelen en uitgangspunten.

Vraagstuk 1: Herontwerp e-learning

De Technologie & Zorg Academie (TZA) wil haar online module ‘Introductie Zorgtechnologie’ in een nieuw jasje steken. Om de module beter aan te laten sluiten op de doelgroep en haar behoeften krijgt de module een geheel nieuwe vormgeving.

 

Aanpak

Educared kijkt samen met de TZA naar de beste aanpak voor het aanbrengen van de juiste structuur in de e-learning. Zo worden de doelgroep en de leerdoelen bepaald en wordt de beeldbank aangepast om een beoogde afwisseling van tekst, afbeelding en video te bevorderen. De opbouw wordt overzichtelijker en toegankelijker, zodat studenten en zorgmedewerkers in één oogopslag de voor hen relevante informatie kunnen vinden.

Vraagstuk 2: Reorganiseren verwerkersbijeenkomst

Na het afronden van de e-learning, worden de deelnemers uitgenodigd voor een bijeenkomst om met elkaar te reflecteren op hetgeen wat ze hebben geleerd. TZA wil graag dat er kritisch wordt gekeken naar de huidige opzet hiervan, zodat de bijeenkomst beter aansluit op de behoeften. Educared komt met een nieuw voorstel.

 

Meer weten? Kom in contact

Over TZA

De Technologie & Zorg Academie begeleidt studenten en professionals bij de bewustwording, acceptatie en adoptie van zorgtechnologie in de praktijk. In samenwerking met zorg- en kennisinstellingen, gemeenten en innovatieve bedrijven biedt TZA een omgeving waarin studenten en zorgmedewerkers kennismaken met technologische ontwikkelingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraak


Neem contact op