PROJECTEN / Leren op maat / Digitale rondleiding ontwerpen rondom zorgtechnologie

Digitale rondleiding ontwerpen rondom zorgtechnologie


Technologie & Zorg Academie (TZA) wil graag naast haar fysieke rondleidingen ook graag een digitale rondleiding geven. Op die manier kunnen geïnteresseerden ook op afstand kennis maken met hulpmiddelen die langer thuis blijven wonen mogelijk maken.

Over TZA

De Technologie & Zorg Academie biedt een omgeving waarin studenten en professionals kennismaken met ontwikkelingen gericht op behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Samen met zorg- en kennisinstellingen, gemeenten en innovatieve bedrijven richt de TZA zich op technologie en toepassingen die het langer zelfstandig thuis blijven wonen bevorderen.

Vraagstuk: digitale rondleiding zorgtechnologie

TZA heeft op twee locaties een appartement ingericht waarin een wisselende collectie van producten wordt getoond. Dit kunnen eenvoudige oplossingen zijn die verkrijgbaar zijn in de bouwmarkt tot high-tech toepassingen die worden afgestemd op de specifieke behoefte van de zorgvrager.

Aan Educared de vraag om het appartement digitaal beschikbaar te maken, zodat geïnteresseerden ook op afstand kennis kunnen maken met allerlei verschillende hulpmiddelen.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak
We vertellen je graag meer!Neem contact op