PROJECTEN / Leren op maat / Blended leertraject: Integraal ondersteunen

Blended leertraject: Integraal ondersteunen


Hoe kunnen we medewerkers, die regelmatig bij inwoners in de thuissituatie komen, leren om goed te signaleren en observeren wat er in een situatie gaande is? Hoe kunnen we ze leren in gesprek te gaan met de cliënt en ondersteuningsmogelijkheden te onderzoeken met behulp van de sociale kaart van Den Haag? De wens vanuit de gemeente Den Haag is om verbinding te creëren tussen verschillende organisaties en initiatieven rondom zorg en welzijn.

Blended leertraject

Samen met Schroeder van der Kolk en Buurtdiensten zijn wij aan de slag gegaan om bovenstaande vragen te tackelen. Het resultaat is een blended leertraject op maat, bestaande uit workshops, een e-learning en een train-de-trainer workshop.

Leertraject breed uitrolbaar
Middels de train-de-trainer workshop hebben verschillende zorgorganisaties de mogelijkheid om het leertraject binnen hun eigen organisatie te implementeren. Een mooie manier om het leertraject breed uit te dragen binnen de gemeente Den Haag. We zijn zowel bij de ontwikkeling, als bij de uitvoering, nauw betrokken geweest.

 

Meer weten? Kom in contact

Voorbeeld e-learning

Bekijk een opname van de interactieve e-learning. Je komt binnen in een huiskamer van een cliënt en je bekijkt welke signalen er zijn.

Bekijk de video over het ontwerpproces

Collega Marc van Harten vertelt graag meer over het project en welke keuzes er zijn gemaakt.

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraak


Neem contact op