De ontwikkeling van een nieuwe online leer- en ontwikkelomgeving

Buurtzorg levert de beste thuiszorg doordat de betrokken, autonome zorgprofessionals zich blijvend ontwikkelen in kennis en vaardigheden. Om antwoord te blijven geven op de behoefte om kennis te delen met elkaar en het leren en ontwikkelen vooral ook bij de praktijk aan te laten sluiten lanceert Educared in 2020 de nieuwe online leer- en ontwikkelomgeving.

Opdrachtgever: Buurtzorg

Het bouwen van de omgeving gebeurt met een scrumteam bestaande uit ontwikkelaars, testers en designers en uiteraard in afstemming met de eindgebruiker. Deze nieuwe online omgeving is toepasbaar op alle sectoren in de zorg. Een intelligente, gebruiksvriendelijke zoekfunctie is het uitgangspunt. Van daaruit kan de gebruiker kiezen uit het stellen van vragen aan collega-experts, het snel iets leren (in de vorm van microlearning, genaamd bites) en het verdiepend leren. Doordat elke verpleegkundige zelf bites aan kan maken en bites kan beoordelen, groepen kan vormen en volgen, bijeenkomsten kan plannen en zich aanmelden, is het leren een gezamenlijke bezigheid. Samen maar ook persoonlijk, want door het aangeven van de eigen interesses en ontwikkelpunten zal de leeromgeving de gebruiker wijzen op voor hem/haar relevante content.

Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met Petra Hagreize of stuur een e-mail naar Educared, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.