Bij Educared

worden wij blij van…

 

om samen met zorgorganisaties de handen ineen te slaan om projecten rondom slimmer leren en ontwikkelen nóg mooier te maken, om samen het eindresultaat te vieren zodra de oplossing aanslaat bij de zorgmedewerkers en we worden ook heel blij van studenten die zowel groeien in hun persoonlijke als in hun professionele ontwikkeling.

 

Wij houden van…

een pragmatische werkwijze. Daarom kom je bij ons geen ellenlange strategiesessies of tig pagina’s tellende rapporten tegen. Wel een krachtige aanpak met duidelijk vastgelegde randvoorwaarden waarin de behoefte van de medewerker en organisatie centraal staat. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.

En wist je dat we…

  • Het tosti-ijzer (bijna) elke dag overuren laten draaien?
  • Niet vies zijn van een vrijdagmiddagborrel?
  • Soms een knappe kantoorhond op bezoek hebben?
  • Altijd muziek op hebben staan, en dat de smaken nogal uiteenlopen?
  • Met een clubje collega’s elke week samen bootcampen?
  • Elke maandagochtend onze fruitschaal rijkelijk aanvullen?

Nuchter en onbevangen

Ga je met ons in zee, dan ontmoet je een team dat energiek, betrokken en onbevangen is. De afwisseling van projecten maakt ons enthousiast en gedreven. Hoe groot of klein de opdracht ook is. Want wij zijn trots dat we elke keer een bijdrage mogen leveren aan de leercultuur van een zorgorganisatie. Daarom streven wij ook het liefst naar duurzame samenwerkingen, zodat we sámen vooruitgang boeken en het beste in elkaar naar boven halen.

Onze Twentse roots zal je zeker ook niet ontgaan. Niet vanwege onze lange ‘ooo’ (ok, af en toe dan), maar vanwege onze nuchtere houding. Want bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

 

Kom 'n köpke koffie dreenk'n
Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraak


Neem contact op