Opnamestudio voor de zorg

Ben je een zorggerelateerde organisatie en heb je de behoefte om traditionele trainingen om te zetten naar online trainingen? Wij beschikken over een eigen studio die we ook ter beschikking stellen aan zorgorganisaties. Op die manier kan je eenvoudig en op een professionele wijze de digitale leeromgeving verrijken met digitale content.

 

Studio huren voor webinars

Wil je graag online trainingen opnemen en dit graag in eigen beheer houden? Maak dan als zorggerelateerde organisaties gebruik van onze studio om webinars, online trainingen of video’s op te nemen. Onze studio bevindt zich op de vierde etage en beschikt ook over verschillende werkplekken, waardoor je in een rustige en comfortabele omgeving je content kan vormgeven met je collega’s.

Reserveren studio

Je kan bij ons de studio vanaf een dagdeel reserveren. De studio is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt gedurende de opnames technische ondersteuning vanuit Educared, zodat je zelf direct met de inhoud aan de slag kan. Zorg wel dat je de aanvraag op tijd doet, om teleurstellingen te voorkomen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer 088 – 203 39 99.