Opnamestudio voor de zorg

Video wordt steeds vaker als leervorm ingezet en kan daardoor een goede aanvulling zijn binnen een leeroplossing. Daarom hebben we bij Educared een eigen opnamestudio die we ook ter beschikking stellen aan organisaties in de zorg. Op die manier ontwikkel je als organisatie vrij eenvoudig professionele online webinars of trainingen.

Ontdek hoe jij je content digitaal kunt verrijken met video.

Professionele studio met limbowand 

Wil je graag online trainingen of (live) webinars opnemen vanuit een professionele en neutrale locatie? Onze studio bevat een speciale limbowand die afgeronde hoeken heeft waardoor je een eindeloos effect hebt. Daardoor heb je een rustige setting die je naar wens kan aankleden.

Bovendien beschikt de studio over verschillende werkplekken, waardoor je in een rustige en comfortabele omgeving je content kan vormgeven met je collega’s. Educared neemt de technische ondersteuning uit handen. 

Green screen voor fictieve achtergronden

Wil je een stap verder met video en een nieuwe omgeving simuleren? Maak dan gebruik van een green screen. Met een green screen bepaal je zelf welke achtergrond de videoscene krijgt. Dit kan zowel een afbeelding zijn als een video. Denk aan een thuissituatie van een cliënt waar je de woonkamer, de keuken of de slaapkamer in beeld brengt. Een goede oplossing wanneer je niet naar een fysieke locatie kan of wil.

Naast technische ondersteuning tijdens het filmen, kunnen wij ook ondersteunen bij het schrijven van het script en de editing van de video.

De studio reserveren?

De studio is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en je kan de studio al reserveren vanaf één dagdeel. Gedurende de opnames krijg je technische ondersteuning vanuit Educared, zodat je zelf direct met de inhoud aan de slag kan. Om teleurstelling te voorkomen vragen we je tijdig een aanvraag te doen.

Neem gerust contact op voor meer informatie via 088 – 203 39 99.

Onze studio in beeld ⤵

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak