Samen met zorgorganisaties aan de slag met werkplekleren

Door Educared op 09-06-2020

Sla de handen ineen met andere zorgorganisaties en ontwikkel sámen interventies waar medewerkers direct mee aan de slag gaan.

Bundel elkaars krachten en kom verder!

Door leren meer vanzelfsprekend te maken en dichterbij de werkplek te brengen, maak je de medewerker meer bewust van en intrinsiek gemotiveerd over zijn ontwikkeling. Werkplekleren maakt dit mogelijk, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost voor de medewerker.

In het netwerk 'Werkplekleren in de zorg' gaan we op een doelgerichte wijze elkaars kennis, ervaringen en behoeften delen met als resultaat drie interventies per jaar die elke deelnemer direct kan inzetten in de organisatie.

Meer weten? Lees dan meer over het Netwerk Werkplekleren in de zorg.

Maak kennis met deelnemer TMZ

Al diverse zorgorganisaties tonen hun interesse om deel te nemen aan het Kennisnetwerk Werkplekleren. Zo zijn o.a. Libereijn, Zorggroep Sint Maarten en TriviumMeulenbeltZorg aangesloten bij het netwerk.

Team Leren en Ontwikkelen TriviumMeulenbeltZorg
'Wij hebben besloten om deel te nemen vanwege de uitdaging. We willen vooruit en ons ontwikkelen. Wij zijn startende als het gaat om werkplekleren en hopen door middel van onze deelname geïnspireerd te worden en verbonden te zijn met andere organisaties. Kortom, we hopen op input voor eigen ontwikkeling en professionaliteit. Alleen gaan we wellicht sneller, maar samen komen we zeker verder. Juist omdat we willen verdiepen. Leren en delen van elkaars expertise, ervaringen, informatie en advies zien wij als een voordeel van het netwerken.

Wij wensen en hopen dat de collega’s van de andere organisaties nieuwe inzichten en ervaringen hebben waar wij ons voordeel weer mee kunnen doen. Uiteraard is hier wel sprake van een wederkerigheid. Hoewel we graag op de hoogte blijven van wat er speelt in ons vakgebied en onze de branche gaat de samenwerking met anderen in dit netwerk wat ons betreft
verder dan alleen het uitwisselen van informatie. Wij hebben namelijk doelen die gerealiseerd moeten worden en zijn bovendien kritisch en toekomstgericht en hopen die mentaliteit ook te vinden in dit nieuwe netwerk'.

Deel dit bericht