Kom vooruit met een erkende mbo zorgopleiding

Wil je ook meer verantwoordelijkheden in je huidige functie? Met onze erkende mbo-zorgopleidingen zet jij een stap verder in jouw loopbaan. Op een manier zoals jij dat wilt. Wij zorgen dat de praktijk en jouw privé-werkbalans goed aansluiten op jouw leertraject. Bovendien krijg je altijd persoonlijke begeleiding van experts uit de zorg.

Wij bieden drie verschillende opleidingen aan:

  • Helpende zorg en welzijn mbo 2
  • Verzorgende IG mbo 3
  • Verpleegkundige mbo 4

Krijg de volledige regie
In tegenstelling tot veel andere ROC's en opleidingsinstellingen sta jij bij ons volledig aan het roer van jouw studieloopbaan, want jij:

  • bepaalt wat, hoe en wanneer je wilt leren
  • bepaalt hoe snel je wilt leren
  • volgt niet onnodig lessen als je de toets direct al kan maken
  • krijgt een persoonlijke leercoach die altijd voor je klaarstaat én echt expert is in de zorg
  • krijgt een rijke leeromgeving waarin gebruik wordt gemaakt van online leren, op de werkvloer tot intensieve begeleiding van experts

Kortom, jouw studieprogramma is 100% op maat. Samen met je leercoach richt jij je eigen studieprogramma in.

Opleiding Helpende zorg en welzijn

Ondersteun en begeleid mensen bij wonen, verzorging en emotionele problemen, waarbij je oog hebt voor gastvrijheid, omgeving en dienstverlening.

Niveau mbo 2

Wat ga je doen?
Tijdens de mbo-opleiding Helpende zorg en welzijn, niveau mbo 2, maak jij vanuit een zorgplan een planning van je werkzaamheden en voer je deze vervolgens uit, zodat je cliënten zoveel mogelijk zelfredzaam maakt. Je leert te werken volgens de richtlijnen van o.a. gedrag, hygiëne, veiligheid, Arbo en kwaliteitszorg.

Ook leer je eenvoudige administratieve taken uit te voeren en verdiep je je in voeding, huishouden, wonen, persoonlijke verzorging, verblijf en recreatie.

Meer weten over de opleiding Helpende zorg en welzijn?
Vraag onderaan deze pagina vrijblijvend de digitale opleidingsbrochure van de erkende opleiding Helpende zorg en welzijn aan en bekijk hoe het algemene studieprogramma eruit ziet. Of stel je vragen aan onze collega Kim Jacobs.

Opleiding Verzorgende IG

Inventariseer wensen, behoeften en mogelijkheden en stel een passend zorgplan op om de cliënt te ondersteunen bij verzorging, wonen en welzijn.

Niveau mbo 3

Wat ga je doen?
Na de mbo-opleiding Verzorgende IG werk je voornamelijk zelfstandig en je adviseert over zinvolle dagbesteding, gezonde leefstijl, geschikte faciliteiten en hulpmiddelen, medicijngebruik en omgaan met beperkingen en ziekte.

Naast verpleegtechnische handelingen en basiszorg, stimuleer je ook de zelf- en samenredzaamheid van de cliënt en zijn naasten, en stem je zorg af met andere zorgdisciplines.

Meer weten over de opleiding Verzorgende IG?
Vraag onderaan deze pagina vrijblijvend de digitale opleidingsbrochure aan van de erkende opleiding Verzorgende IG en bekijk hoe het studieprogramma eruit ziet. Of stel je vragen aan onze collega Kim Jacobs.

Opleiding Verpleegkundige

Met een zelf opgesteld zorgplan begeleid en adviseer je de zorgvrager bij lichamelijke, psycho-sociale en/of
maatschappelijke vraagstukken.

Niveau mbo 4

Wat ga je doen?
Na de opleiding Verpleegkundige, mbo niveau 4, ga je als verpleegkundige aan de slag en neem je anamneses af en stel je verpleegkundige diagnoses. Je onderkent dreigende of bestaande gezondheidsproblemen, stelt verpleegplannen op en biedt persoonlijke verzorging en monitort welbevinden.

Ook voer je verpleegtechnische handelingen uit en geef je adviezen en voorlichting. Bovendien werk je voortdurend aan je eigen deskundigheid, bewaak je de kwaliteitszorg en ben je de verbindende factor tussen cliënt en andere zorgverleners.

Meer weten over de opleiding Verpleegkundige?
Vraag hieronder vrijblijvend de digitale opleidingsbrochure aan van de erkende opleiding Verpleegkundige en bekijk hoe het studieprogramma eruit ziet. Je kan ook je vragen stellen aan onze collega Kim Jacobs.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de opleidingsbrochure