Webinar: van weerstand naar leerstandBekijk hier live het webinar

met gastspreker Jan van Setten

Hoe zorg je ervoor dat zorgmedewerkers een Leven Lang Ontwikkelen omarmen? Dat ze het leuk én zinvol vinden. Laat je in 30 minuten inspireren door auteur en veelgevraagd spreker Jan van Setten die expert is op het gebied van gedragsverandering.

Speciaal voor het ‘lerend geweten’ van zorgorganisaties, ofwel professionals in Leren & Ontwikkelen.Laten we de Fun in onze Functie houden

Hoe zorg je dat de ander jou overtuigt om met je mee te doen? Hoe kun je in 0,25 sec je leven veranderen? Klinkt wel heel pretentieus. En hoe zet je weerstand om in leerstand? Waar heb je zelf invloed op? Juist nu!

Als we de Fun in onze Functie houden en de Focus op waar we voor gaan én staan, creëren we de volgende stap op weg naar onze ambities. Laat je medewerkers het heft in handen nemen en gaan voor persoonlijk leiderschap.‘Het leven is verwarrend eenvoudig’

Verwarring… Dat voelt niet goed, maar als je er anders naar kijkt, blijkt het ’t voorportaal van nieuwe inzichten te zijn. En dán is de oplossing vaak dichtbij.

Daarom is ‘Het leven is verwarrend eenvoudig’ het motto van Jan van Setten. Maar hoe kom je dan in het innovatieve gedeelte van je brein en dat van je (interne) klant?

Krijg tijdens dit webinar antwoorden op vragen als:

  • Hoe zet ik zorgmedewerkers in de leerstand?
  • Hoe kan ik zorgmedewerkers prikkelen om het knopje om te zetten?
  • Wat zijn de belangrijkste aandrijfassen onder al het gedrag?
  • Hoe achterhaal ik iemands echte motieven?


Schuif je ook aan?

Werk je bij een zorgorganisatie én houd jij je bezig met leren en ontwikkelen? Je kan je niet meer aanmelden.

Datum: donderdag 18 februari 2021
Tijd: 12.30 – 13.00 uur
Waar: online webinar

 Over Educared

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorgmedewerker zelf heel goed weet wat hij nodig heeft om vakbekwaam te zijn en te blijven. Daarom zetten wij in alles wat we doen de persoonlijke (leer)behoefte en de zelfregie van de zorgmedewerker centraal. Wij geloven namelijk in de intrinsieke motivatie en kunde van de medewerker om zichzelf te ontwikkelen.

Met plezier laten wij je daarom kennismaken met Jan van Setten, zodat hij met een verfrissende en vernieuwende blik naar het ‘leren leren’ kijkt. We wensen je veel plezier!18 februari

12:30 uur

Online