Webinar: Onboarding in de zorg [GEWEEST]Als je alleen aandacht hebt voor nieuwe medewerkers, dan ben je nog niet eens halverwege met het verwelkomen en verbinden van nieuwe medewerkers.

Leuk al die praktische informatie over systemen, de kernwaarden van de organisatie en belangrijke protocollen. Het is handig, maar daar word je als nieuwe medewerker niet warm van. Je wilt graag in contact komen met collega’s, je thuis voelen en ervaren hoe anderen het aanpakken in de organisatie.

De kracht zit bij de zittende medewerkers!
In dit webinar laten we zien dat je als organisatie juist ook op zittende medewerkers moet richten tijdens de inwerkperiode van nieuwe medewerkers. Zeker als het verloop hoog is en zittende medewerkers meerdere keren per jaar een nieuwe collega moeten inwerken. Het is al zo druk in de zorgteams en dan moet je ook nog elke keer hetzelfde ‘riedeltje’ afdraaien? Dat kan anders én vooral persoonlijker en effectiever.

Webinar met volop praktijkvoorbeelden
In het webinar op dinsdag 16 mei laten we zien hoe je een warm welkom verzorgt waarbij teams aan de ene kant worden ontlast door vooral op de werkplek medewerkers te faciliteren en aan de andere kant meer persoonlijke aandacht te kunnen geven aan nieuwe collega’s.

We laten je zien:

  • Verschillende vormen van werkplekleren
  • Oplossingen voor nieuwe én zittende medewerkers
  • De app Coach2go als eenvoudige performance support tool
  • Een geïntegreerd en eenduidig welkomstprogramma

Gemist en wil je het terugkijken?

Wil je inspiratie hebben voor je eigen onboardingprogramma of meer weten over je de werkplek meer centraal kan zetten tijdens het warme welkom?
Stuur dan een e-mail naar inspiratie@educared.nl en dan sturen we je zo snel mogelijk de uitzending van het webinar toe.
16 mei

12:00 uur

Online