Ondersteuning

Heb je tijdelijk extra handen nodig rondom leren en ontwikkelen? Kan een project niet opgepakt worden vanwege drukte, heb je tijdelijke uitval van een collega of mis je specifieke expertise binnen een project? Onze collega’s staan op korte termijn voor je klaar voor strategische, adviserende én uitvoerende taken.

 

Samen aan de slag

Zodra wij aanschuiven in een project, dan zien we onszelf echt als een collega. Samenwerken doen we samen en zijn dan graag onderdeel van jullie team leren en ontwikkelen. Uiteraard maakt onze collega ook tijdens de werkzaamheden gebruik van de expertises binnen Educared, indien dat wenselijk is.

Onze experts leren en ontwikkelen en instructional designers ontwikkelen daarom  leeroplossingen die altijd zijn afgestemd op de doelgroep(en), de te bereiken (leer)doelen, de cultuur van de organisatie en de randvoorwaarden die daar beschikbaar zijn.

 

Ondersteuning bij advies & projecten

Onze collega’s kennen de wereld van de zorg goed, waardoor zij weten hoe de hazen lopen en snel aanvoelen waar zorgmedewerkers behoefte aan hebben rondom leren en ontwikkelen. Zij stappen in waar en wanneer dat nodig is: in de fase waar een plan van aanpak geformuleerd moet worden tot en met de daadwerkelijke projectcoördinatie en -uitvoering.

Wil je bijvoorbeeld leren meer online gaan aanbieden, de digitale leeromgeving beter laten benutten of wil je dat e-learnings en trainingen meer onderdeel laten zijn van de werkomgeving? Samen maken we een concrete plan van aanpak, die we des gewenst ook kunnen coördineren en uitvoeren.

Ondersteuning bij ontwerp

We gebruiken zo veel mogelijk de concrete werkomgeving als krachtige leeromgeving, zodat de leerinterventies medewerkers uitnodigen om een continu lerende houding te ontwikkelen. Denk aan leerinterventies als e-learning, fysieke workshops, webinars, educatieve games, microlearnings en diverse vormen van performance support.

Zo schuiven wij vaak aan als bepaalde thema’s een belangrijke rol gaan spelen en daarvoor op maat gemaakte leertrajecten moeten komen. Met de beschikbare content gaan wij aan de slag en ontwerpen wij interactieve en uitnodigende leerinterventies.

Vragen? Neem contact op met Marc


Onze onderwijskundigen en instructional designers helpen geregeld zorgorganisaties op diverse vlakken. Benieuwd hoe we je tijdelijk kunnen ondersteunen op het gebied van leren en ontwikkelen? Neem gerust contact met me op.


  06 41 75 01 72
  marcvanharten@educared.nl

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraakNeem contact op