Het leerplatform voor de zorg

Herken je het probleem van een digitaal leerplatform die net te ver weg staat van de zorgmedewerker, waardoor deze te weinig wordt geraadpleegd? Of een platform die te veel aanbodgestuurd is in plaats van vraaggestuurd? Wij wel! Daarom introduceren wij speciaal voor de zorgsector: Buddie.

 

Altijd actuele VVT-content (Buddie+)

De digitale leeromgeving is goed gevuld met waardevolle content die zorgmedewerkers direct gebruiken in de praktijk. Bovendien wordt de omgeving maandelijks gevuld met nieuw aanbod.

Persoonlijke interesses centraal

Persoonlijke leerdoelen behalen of benodigde kennis opdoen wordt nog makkelijker. De zorgmedewerker richt zijn eigen leeromgeving in, waardoor content altijd op maat wordt aangeboden.

Content door iedereen aan te maken

Laat de gehele organisatie profiteren van interne kennis, kunde en expertise. Met Buddie kan elke zorgmedewerker interessante artikelen, video’s of andere content delen met collega’s.

Anders dan andere LMS’en

Trekken we hier de stoute schoenen aan? Nee hoor, want Buddie is echt anders dan de meeste LMS’en. Waarom?

  • Buddie is geen fan van platformen met aanbodgestuurde content
  • Buddie houdt niet van een controlerende top-down omgeving
  • Buddie gelooft niet dat leren alleen op geplande momenten gebeurt

Wat vindt Buddie dan wel?

  • Buddie gelooft in de deskundigheid van de zorgmedewerker
  • Buddie vindt dat iedereen kennis en kunde kan delen
  • Buddie vindt dat leren juist op de werkplek plaatsvindt

Leerplatform mét visie

Het slimme leerplatform Buddie is ontwikkeld op basis van onze onderwijskundige visie Slimmer leren en onze ervaring in de zorg. Het gehele platform draait om de persoonlijke behoefte en zelfregie van de zorgmedewerker, want Buddie helpt met persoonlijke praktijk- en ontwikkelvragen die op dat moment op de werkvloer spelen.

Buddie is daarmee de ideale tool om werkplekleren toe te passen in de dagelijkse praktijk. Daardoor heeft Buddie ook een minder controlerend karakter, want met Buddie begint leren bij de medewerker zélf. Zo maken wij leren logisch en toegankelijk, voor iedereen.

De oplossing voor afdelingen Leren & Ontwikkelen

Buddie denkt ook aan de belangen van professionals leren & ontwikkelen en de organisatie. In het organiseren, plannen en inrichten van leertrajecten gaat soms veel tijd in zitten. Daarom zorgt Buddie ervoor dat dit zo effectief en efficiënt mogelijk georganiseerd wordt met passende beheerfuncties. Op die manier besteed je meer tijd aan inhoudelijke vraagstukken en minder tijd aan o.a. administratieve handelingen.

Buddie heeft ambitie

Buddie is een voorloper in zorgland en daardoor volop in ontwikkeling. In gesprekken met zorgorganisaties horen wij allerlei wensen en behoeften rondom leerplatformen die wij weer proberen te vertalen naar passende en gebruiksvriendelijke tools. Buddie staat daarom ook nooit stil en groeit mee met de zorgmedewerker en zorgorganisatie.

Buddie is er voor íedereen

Ons slimme leerplatform Buddie denkt zowel aan de zorgmedewerkers als aan degenen die leren en ontwikkelen moeten organiseren en stimuleren. Bekijk de voordelen van Buddie voor iedereen in de organisatie.

Vragen? Neem contact op met Rob


Op zoek naar een nieuwe leeromgeving waar de persoonlijke behoefte echt centraal staat? Ik laat graag zien hoe Buddie op natuurlijke wijze de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker stimuleert.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op welke wensen jullie hebben, dan laat ik met een demo zien hoe Buddie wellicht kan helpen.


  06 82 33 54 82
  robsauer@educared.nl

Een slimme leeromgeving inzetten waar zorgmedewerkers echt mee aan de slag gaan?Ontdek Buddie en maak leren onderdeel van het dagelijks werk