Sociale & slimme functionaliteiten

Buddie is hét digitale maatje van de zorgmedewerker op de werkvloer en stimuleert professionele ontwikkeling. Niet op slechts enkele momenten in het jaar. Buddie is er élke dag, want Buddie speelt in op de actuele interesses en behoeften van de individuele medewerker. Zo wordt leren logisch en toegankelijk.

Eenvoudig en snel plannen & organiseren

In het organiseren, plannen en inrichten van leertrajecten gaat soms veel tijd zitten voor afdelingen Leren & Ontwikkelen. Daarom zorgt Buddie ervoor dat dit zo effectief en efficiënt mogelijk georganiseerd wordt met overzichtelijke en slimme beheerfuncties. Bovendien krijg je als organisatie inzicht in het leren en ontwikkelen van medewerkers op organisatieniveau.

  • Ontwikkelen leerinterventies
  • Actueel inzicht organisatiebreed
  • Organiseren & plannen

Leren op het juiste moment

De digitale leeromgeving Buddie is hét digitale maatje van elke zorgmedewerker, omdat Buddie de persoonlijke voorkeuren en interesses centraal zet. Het zoeken, vinden en delen van vakkennis gaat daardoor heel eenvoudig én slim. Doordat vakkennis ook aangeboden wordt in allerlei vormen met aangeduide tijdsinvestering, wordt vakkennis sneller geraadpleegd én toegepast tijdens het werk. Zo wordt leren écht naar de werkplek gebracht.

  • Persoonlijke voorkeuren instellen
  • Slimme zoekfunctie
  • Aanbod gefilterd op tijdsinvestering

Leren mét en van elkaar

De leeromgeving is vooral ook een sociale omgeving, want medewerkers worden gestimuleerd om op een natuurlijke wijze van elkaars expertise gebruik te maken. Door elkaar (online) op te zoeken en door zelf relevante content toe te voegen. Daardoor stimuleert Buddie om op een geheel natuurlijke wijze te leren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien creëert Buddie meer bewustzijn bij de medewerker over zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

  • Zoekfunctie expert-collega
  • Communities aanmaken
  • Zelf content toevoegen

Complete leeromgeving met VVT-content

De digitale leeromgeving heeft twee pakketten. Buddie+ en Buddie Basis. Speciaal voor de VVT bevat Buddie+  alle functionaliteiten, inclusief actuele content specifiek voor deze sector die maandelijks wordt uitgebreid met nieuwe kennis, denk aan video’s of aangekondigde events voor de branche. Hiermee introduceer je een goed gevulde dynamische leeromgeving waarmee medewerkers direct aan de slag kunnen. Bovendien behoud je altijd actuele en relevante content waar je geen omkijken naar hebt.

Heb je geen (extra) VVT-content nodig? Dan volstaat Buddie Basis, waarmee je toegang hebt tot alle functionaliteiten.

Vragen? Neem contact op met Rob


Op zoek naar een nieuwe leeromgeving waar de persoonlijke behoefte echt centraal staat? Ik laat graag zien hoe Buddie op natuurlijke wijze de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker stimuleert.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op welke wensen jullie hebben, dan laat ik met een demo zien hoe Buddie wellicht kan helpen.


  06 82 33 54 82
  robsauer@educared.nl

Haal óók het beste naar boven bij zorgmedewerkersOntdek Buddie en plan een demo