Nieuws / 10-04-2020 / Vacature: Taalassessor Engels

Vacature: Taalassessor Engels


18 maart 2021

Vind jij het leuk om als assessor kennis, vaardigheden en competenties van studenten te beoordelen? Ben je de Engelse taal machtig en heb je een afgeronde hbo-opleiding? Ga dan aan de slag bij Educared erkend opleiden. Een leuke flexibele baan naast je huidige werkzaamheden of als pensionado.

Educared biedt door het ministerie van OCW erkende zorgopleidingen aan op mbo-niveau. Wij maken op maat gemaakte leertrajecten voor zorgorganisaties die haar medewerkers de mogelijkheid willen bieden om op te stromen in de zorg. Dit betekent ook dat wij lessen verzorgen en examineren op locatie van de zorgorganisatie of in de omgeving daarvan. De leslocaties zijn daarmee verspreid over het hele land. Je hoeft daarom ook niet woonachtig te zijn in de omgeving van het kantoor van Educared.

De functie

Je beoordeelt de opleiding Verpleegkunde mbo-4 de examenprestaties van de studenten. Dit kunnen zowel schriftelijke als mondelinge examens zijn.
Dit doe je volgens de richtlijnen van het examen met de bijhorende beoordelingscriteria. Vervolgens doe je mondeling of schriftelijk verslag aan de betrokkenen: student, examencommissie en studentenadministratie. Ook geef je feedback aan de student over zijn of haar prestaties.

Daarnaast evalueer je samen met de mede-assessoren de afname en de beoordelingen van de examens. Waar nodig adviseer je Educared over eventuele verbeteringen over de procedures en de examens.

 

Wat vragen wij?

– Je hebt minimaal een hbo-opleiding
– Uitstekende Engelse lees-, spreek- en schrijfvaardigheden
– Je hebt affiniteit met de zorg en met de doelgroep
– Je weet je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit te drukken
– Je bent flexibel inzetbaar en bereid om te reizen

Aanbevolen
• Certificaat startbekwaam TOA-taalassessor PDCA Moderne Vreemde Talen
• Bewijs van deelname Taalassessoren Opfris.

 

Reageren?

Zie jij jezelf wel bij ons werken? Stuur dan een korte motivatiebrief en jouw cv naar ons op naar studentenadministratie@educared.nl.

We zien je reactie met plezier tegemoet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niet de laatste tips & trics over het ontwikkelen van leeroplossingen en het inzetten van werkplekleren.


Schrijf je hier in

Nieuwsgierig?
Neem vrijblijvend contact met ons op
voor een afspraakNeem contact op